Hvorfor velge oss?

Velger du Kasu Regnskap, velger du en partner som setter din virksomhets behov og suksess først. Nedenfor kan du lese om 5 gode grunner til å velge oss som din regnskapsfører.

5 grunner til å velge Kasu Regnskap

1. Ingen oppstartskostnad

Når du velger Kasu Regnskap som din regnskapspartner, ønsker vi å gi deg en problemfri etablering. Ved å bli kunde hos oss vil du derfor ikke bli fakturert for arbeidet vi gjør i forbindelse med oppstartsfasen, slik at du kan fokusere på veksten til din virksomhet uten ekstra økonomisk belastning. Dette er en kostnad vi har valgt å ta på oss for våre kunder, og det inkluderer implementering av optimaliserte prosesser og rutiner, oppsett av regnskapssystemet til Tripletex, og nødvendige oppstartsmøter – alt etter ditt ønske, uten ekstra kostnad.

2. Garantert tilbakemelding innen 24 timer

Vi forstår at å ha en pålitelig regnskapspartner der kommunikasjonen er god, er helt avgjørende for din virksomhets suksess og framgang. Med vår ekspertise sikrer vi ikke bare at alle regnskapsstandarder blir overholdt, men vi sørger også for å være tilgjengelig for deg, som både en regnskapsfører og en rådgivende partner, akkurat når du trenger det. Med vår garanti om tilbakemelding innen 24 timer, kan du alltid regne med oss for rask og effektiv støtte, slik at du aldri blir stående fast.

3. Konkurransedyktige priser

Vi mener at profesjonell regnskapsføring ikke skal tømme lommeboken din, og at kvalitet aldri bør ofres for pris.​ Vi kombinerer derfor moderne og avansert teknologi med vår dype fagkunnskap for å gi deg overlegne regnskapstjenester til priser som respekterer ditt budsjett. Hos Kasu Regnskap får du kvalitet til en fornuftig pris.

4. Skreddersydde løsninger

Ingen virksomheter er like, og derfor tilbyr vi 100% skreddersydde regnskapsløsninger som passer perfekt til din unike situasjon. Hos oss tilpasser vi våre løsninger basert på dine behov.   

  • Ønsker du å outsource alt til oss?
  • Ønsker du å gjøre deler selv?
  • Ønsker du å gjøre alt selv, men ha oss som en rådgivende partner?

Vi finner løsningen som passer for deg!

5. Forutsigbarhet med fastpris

Vi tilbyr fastpris for å gi deg som kunde full økonomisk forutsigbarhet. Glem uforutsette regnsskapskostnader; med Kasu Regnskap betaler du kun en avtalt pris. Dette innebærer at du har friheten til å søke vår rådgivning når som helst, uten frykt for ekstrakostnader. La oss ta hånd om tallene, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller – å drifte din virksomhet.

Klar for å ta kontroll over din økonomi?

Bli partner med Kasu Regnskap i dag og sett kursen mot økonomisk suksess! Kontakt oss for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Vi svarer alltid innen 24 timer.