Regnskapsføring

Kasu Regnskap forenkler din forretningshverdag med komplett regnskapsføring. Vi benytter moderne skybaserte løsninger for maksimal effektivitet og nøyaktighet.
Regnskapsføring

Skreddersydd og effektiv regnskapsføring for din bedrift

I dagens dynamiske forretningslandskap er effektiv og nøyaktig regnskapsføring fundamentalt for enhver vellykket virksomhet. Kasu Regnskap AS forstår vi hvor viktig det er med pålitelig økonomistyring, og tilbyr omfattende regnskapstjenester til små- og mellomstore bedrifter som ønsker å optimalisere sin økonomiske håndtering.

Moderne regnskapsløsninger

Vår  tilnærming til regnskapsføring kombinerer tradisjonell ekspertise med moderne teknologi. Ved å implementere skybaserte økonomisystemer, garanterer vi at din bedrift alltid har tilgang til oppdaterte finansielle data - uansett hvor du befinner deg. Dette gir ikke bare en effektiviseringsgevinst, men også forbedret nøyaktighet i dine finansielle rapporter.

Våre regnskapstjenester inkluderer:

  • Bokføring: Vi sørger for nøyaktig og tidlig registrering av alle dine finansielle transaksjoner, fra inntekter til utgifter, slik at din finansielle informasjon alltid er oppdatert.
  • Fakturering: Vi håndterer utarbeidelsen og sending av fakturaer til dine kunder, noe som sikrer en strømlinjeformet faktureringsprosess og raskere betaling.
  • Avstemming: Gjennom regelmessig avstemming av bankkontoer sikrer vi at dine økonomiske rapporter reflekterer den faktiske økonomiske tilstanden til din bedrift.
  • Remittering: Effektiv håndtering av ubetalinger til leverandører og ansatte, noe som bidrar til å opprettholde positive forretningsrelasjoner og en effektiv drift.
  • Rapportering: Få tilgang til detaljerte finansielle rapporter som gir innsikt i bedriftens økonomiske helse, inkludert lønnsomhet, kontantstrøm og balanse.
  • MVA: Vi håndterer alle aspekter vedrørende merverdiavgift, fra beregning til rapportering, og sikrer at din bedrift overholder alle gjeldende skatteregler.

Tilpassede løsninger for unike bedriftsbehov

Vår styrke ligger i vår evne til å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller hver kundes unike behov. Derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke krav og sikrer at din bedrift ikke bare overholder regnskapsstandarder, men også oppnår maksimal økonomisk effektivitet og vekst.  Våre erfarne regnskapsførere tilbyr ikke bare regnskapstjenester, de jobber også tett med hver klient for å forstå deres forretningsmodell og økonomiske mål, slik at vi og kan tilby strategisk rådgivning for din spesifikke situasjon. 

Engasjer oss for din fremtidige suksess

Kasu Regnskap er mer enn bare en leverandør av regnskapstjenester; vi er din partner på veien mot økonomisk suksess. Ved å velge oss, får din bedrift tilgang til dyptgående kunnskap og cutting-edge teknologi som sammen sikrer din virksomhets finansielle velvære og vekstpotensial. La oss jobbe sammen for å bygge et sterkt økonomisk fundament for din bedrift. Kontakt Kasu Regnskap i dag for å lære mer om hvordan våre skreddersydde regnskapstjenester kan bidra til en mer strømlinjeformet og vellykket finansiell fremtid for din bedrift.

Send en melding

Hvordan blir du kunde?

Vi er stolte av å tilby en smidig og enkel prosess som er skreddersydd for å møte dine behov. Fra det første møtet til fullstendig oppsett i regnskapssystemet, er vårt mål å gjøre overgangen til vår tjeneste så sømløs og effektiv som mulig. Her er et kort overblikk over våre nøkkeltrinn i prosessen:

Presentasjon

Vi presenterer Kasu Regnskap og blir bedre kjent med deg, din bedrift og dine behov. Videre utarbeider vi et godt og passende tilbud.

Signering av oppdragsavtale og lovpålagte dokumenter

Dersom du ønsker å gå videre med oss som din regnskapspartner sender vi deg oppdragsavtale og andre lovpålagte dokumenter til digital signering.

Tilganger i regnskapssystemet

Vi sørger sammen for at begge parter har de nødvendige tilgangene i regnskapssystemet.

Oppstartsmøte

Før vi påbegynner arbeidet som din nye regnskapsfører gjennomfører vi et oppstartsmøte for å sikre optimaliserte prosesser og rutiner fra start. Vi tar en grundig gjennomgang av arbeidsfordeling og forventninger, og vi sørger også for å gi deg tilstrekkelig opplæring i systemet ved behov.

Klar for å ta kontroll over din økonomi?

Bli partner med Kasu Regnskap i dag og sett kursen mot økonomisk suksess! Kontakt oss for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Vi svarer alltid innen 24 timer.