Conta

Kasu Regnskap er regnskapspartner med Conta. Vi er godt kjent med Conta sine systemer og kan hjelpe deg som driver din egen bedrift med alle slags oppgaver knyttet til regnskapssystemet.
Conta

Om Conta 

Conta er Norges smarteste skybaserte system for faktura, regnskap og lønn med over 100 000 aktive brukere. 

Tjenesten kan enkelt tilpasses bedriften din sine behov ved at du selv velger abonnementene som passer for deg. Få full oversikt over økonomien til bedriften din med et enkelt regnskapsprogram, automatisk bokføring av fakturaer sendt i fakturaprogrammet og rask lønnskjøring. 

Tjenestene i Conta 

Faktura og regnskap 

Send fakturaer til kunden på e-post, som EHF eller eFaktura. Fakturaene bokføres automatisk i regnskapet ditt. 

Smart bokføring hjelper deg med regnskapsføringen. Conta har markedets smarteste kunstige intelligens som gir deg presise forslag til riktig regnskapskonto. 

Smart mobilapp

Skann kvitteringer og bilag mens du er på farta og send dem rett til regnskapsprogrammet. Du, eller regnskapsføreren din, kan hente dem opp og bokføre på et blunk.

Rask lønnskjøring

Med Conta sitt eget lønnssystem, Tritt, kan du kjøre lønninger, sende a-melding direkte til Altinn og hente ut lønnsslipper til de ansatte. Programmet er intuitivt og får lønnskjøringen unna på 1-2-3. 

Enkel fakturering av timer

Timeregistreringstjenesten Timerabbit er integrert med fakturaprogrammet og gjør det enklere enn noensinne å fakturere timer. Timer du registrerer i Timerabbit, blir synkronisert

med Conta og fylt ut i en fakturakladd, som du bare trenger bare se over før du sender den til kunden. 

Banktjenester

Koble banken din til Conta og betal leverandørfakturaer samtidig som du bokfører dem, uten å logge inn i nettbanken. Regnskapsfører kan legge betalinger til godkjenning, slik at du kan se over og godkjenne senere. 

Send rett til Altinn

Du kan sende inn både MVA-melding og Næringsoppgave 1 direkte til Altinn fra regnskapsprogrammet. 

Les mer på www.conta.no

Send en melding

Klar for å ta kontroll over din økonomi?

Bli partner med Kasu Regnskap i dag og sett kursen mot økonomisk suksess! Kontakt oss for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Vi svarer alltid innen 24 timer.