Tripletex

Tripletex er et veldig fleksibelt økonomisystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts regnskap og økonomi.
Tripletex

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer

Tripletex er et veldig fleksibelt økonomisystem, som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts regnskap og økonomi.

En fleksibel løsning med det bedriften din trenger

I utviklingen av Tripletex har man fokusert på å lage et mest mulig tilgjengelig, stabilt og brukervennlig økonomisystem. Du kan glede deg til å ta i bruk følgende funksjonalitet:

 • Tilgang overalt, både på PC og mobil
 • Enkle og delvis automatiserte prosesser for timeføring, reiseregning og utleggsføring
 • Automatiske betalingsløsninger - du kan føre og betale regninger i én operasjon
 • Elektronisk utsendelse av faktura og offentlige oppgaver
 • Effektiv elektronisk bilagsregistrering
 • Oversiktlig rapportering
 • Smidig løsning for årsoppgjør som henter tall fra resten av systemet
 • Sømløs integrasjon mellom de ulike delene av systemet

Sømløst samarbeid med regnskapsfører

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet, og dermed gått glipp av en viktig mulighet til å kontrollere og analysere egne data.

Med Tripletex, derimot, kan vi sammen sette opp en enkel rollefordeling mellom dere som kunde og oss som regnskapsfører, og jobbe sammen i regnskapsprogrammet. På denne måten kan vi definere grensene for samarbeidet basert på din bedrifts behov.

Alt samlet i ett system

Tripletex består av ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. Og best av alt: du betaler kun for det du trenger!

Dette er de viktigste modulene og funksjonene i Tripletex:

Regnskap og faktura

I Tripletex holdes regnskapet oppdatert basert på aktiviteten i selskapet ditt. Takket være sanntidsdata, dashboard og analyser har du alltid oversikt over det som skjer i bedriften. I fakturamodulen kan du enkelt opprette ordre og sende ut fakturaer på ønsket format. Om du vil kan du sende faktura fra mobilappen med en gang jobben er gjort.

Lønn og reiseregning

Gjør lønnskjøringen enklere med automatiserte prosesser og en smidig godkjenningsflyt. Lønn utbetales rett fra Tripletex med en integrasjon mot banken din. Skatt, arbeidsgiveravgift og a-melding løses smertefritt med direkte kobling mot Altinn.

Reiseregninger og utlegg føres smidig på PC eller mobil, og legges enkelt til neste lønnsutbetaling. Bare knips et bilde av kvitteringen – og på noen få tastetrykk er den ferdig ført og levert.

Prosjektstyring og timeregistrering

Med prosjektstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. Prosjektdeltakere fører timer og kostnader og knytter de direkte til prosjekt og underprosjekt. Kostnader kan enkelt viderefaktureres ved føring av leverandørfaktura. Underveis holder du kontroll med oversiktlige dashboard og rapporter. 

Tilleggstjenester

I Tripletex kan du enkelt aktivere de tilleggstjenestene du trenger for utvide funksjonalitet og tilpasse systemet til din bedrifts behov. På den måten får du akkurat det systemet du ønsker deg. Eksempler på tilleggstjenester som kan aktiveres er:

 • Bilagsautomatisering - Spar tid og effektiviser arbeidet ved å automatisere de inngående bilagene dine. Reduser risikoen for feil samtidig som du frigjør tid!
 • Bankintegrasjon - Betal regninger, se saldo og avstem banken automatisk i Tripletex ved å koble banken til regnskapet.
 • eFaktura/EHF -  Send elektroniske fakturaer klare til betaling i kundens nettbank/økonomisystem og øk sannsynligheten for å få betalt i tide.
 • KID-nummer på faktura - Med KID-nummer på fakturaene dine oppdateres fakturaoversikten automatisk når utestående faktura blir betalt, og gjør det enklere å å følge opp betalingene.

Tripletex for VVS og elektro

Tripletex tilbyr et bransjetilpasset webbasert arbeidsverktøy for deg som jobber i VVS- eller elektrobransjen. Enten du kun har behov for et fakturaprogram, eller du trenger flere verktøy som timeføring og regnskapsføring, så gjør Tripletex jobben. 

Følgende funksjonalitet er tilgjengelig:

 • Timeføring, reise og utlegg i app
 • Ordre- og fakturering
 • Elektronisk fakturering
 • Regnskap og lønn
 • Prosjektverktøy
 • Kontrollskjema og sjekklister

Sluttkontrollskjema

I Tripletex har du tilgang til sluttkontrollskjema for bransjen. Bilder du tar på plassen, dokumenter du får fra entreprenører og tegninger som skannes inn til løsningen, kan sendes på e-post til din egen e-postadresse i Tripletex. Alt blir da lagret på ett sted slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg. Tripletex har også en integrasjon med Boligmappa, slik at dokumenter kan lastes opp direkte fra Tripletex til Boligmappa.

Les mer på www.tripletex.no

Send en melding

Klar for å ta kontroll over din økonomi?

Bli partner med Kasu Regnskap i dag og sett kursen mot økonomisk suksess! Kontakt oss for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Vi svarer alltid innen 24 timer.