Lønnstjenester

Sikre korrekt lønnsutbetaling til rett tid med Kasu Regnskaps fullstendige lønnstjenester. Vi garanterer nøyaktighet og overholdelse av alle regler og standarder.
Lønnstjenester

Profesjonelle og pålitelige lønnstjenester

I en verden hvor nøyaktighet og overholdelse av regelverk er essensielt, tilbyr Kasu Regnskap AS skreddersydde lønnstjenester designet for å forenkle lønnsadministrasjonen for små- og mellomstore bedrifter. Vår ekspertise sikrer at dine ansattes lønn blir behandlet effektivt, korrekt, og i overensstemmelse med alle gjeldende lover og forskrifter.

Fullspekket lønnshåndtering for din virksomhet

Lønnsadministrasjon er en kompleks prosess som krever fokus på detaljene, samt en dyptgående kunnskap om skatteregler og arbeidsrett. Kasu Regnskap tilbyr en omfattende løsning som dekker alle aspekter av lønnsprosessen, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Våre lønnstjenester inkluderer:

  • Lønnskjøring: Vi administrerer hele lønnsprosessen fra beregning av lønn basert på tidsregistreringer, til utbetaling til de ansatte. Vår lønnskjøring er designet for å være både nøyaktig og effektiv, noe som sikrer at dine ansatte mottar sin fortjente lønn til rett tid.
  • A-melding: Rapportering til myndighetene er en essensiell del av lønnsadministrasjonen. Vi håndterer innsending av A-meldinger for deg, og sørger for at all nødvendig informasjon om lønn, skattetrekk og arbeidsgiveravgift rapporteres korrekt hver måned.
  • Terminoppgave: Korrekt og tidsriktig innsending av terminoppgaver er kritisk for å opprettholde overholdelse hos skattemyndighetene. Våre tjenester inkluderer forberedelse og innsending av disse oppgavene, som gjør at din bedrift unngår eventuelle straffer for forsinkelser eller unøyaktigheter.

Kasu Regnskap - når du trenger hjelp med lønnsadministrasjonen i din bedrift

Ved å velge Kasu Regnskap, får din bedrift mer enn bare administrativ støtte; du får en dedikert partner for håndtering av din økonomi. Kontakt oss i dag og oppdag hvordan vår ekspertise kan hjelpe deg med din lønnsprosess. Vi vet hvor viktig det er for en bedrift å ha en pålitelig løsning som tilfredsstiller dagens behov.

Send en melding

Hvordan blir du kunde?

Vi er stolte av å tilby en smidig og enkel prosess som er skreddersydd for å møte dine behov. Fra det første møtet til fullstendig oppsett i regnskapssystemet, er vårt mål å gjøre overgangen til vår tjeneste så sømløs og effektiv som mulig. Her er et kort overblikk over våre nøkkeltrinn i prosessen:

Presentasjon

Vi presenterer Kasu Regnskap og blir bedre kjent med deg, din bedrift og dine behov. Videre utarbeider vi et godt og passende tilbud.

Signering av oppdragsavtale og lovpålagte dokumenter

Dersom du ønsker å gå videre med oss som din regnskapspartner sender vi deg oppdragsavtale og andre lovpålagte dokumenter til digital signering.

Tilganger i regnskapssystemet

Vi sørger sammen for at begge parter har de nødvendige tilgangene i regnskapssystemet.

Oppstartsmøte

Før vi påbegynner arbeidet som din nye regnskapsfører gjennomfører vi et oppstartsmøte for å sikre optimaliserte prosesser og rutiner fra start. Vi tar en grundig gjennomgang av arbeidsfordeling og forventninger, og vi sørger også for å gi deg tilstrekkelig opplæring i systemet ved behov.

Klar for å ta kontroll over din økonomi?

Bli partner med Kasu Regnskap i dag og sett kursen mot økonomisk suksess! Kontakt oss for en uforpliktende samtale og oppdag hvordan vi kan hjelpe din bedrift å vokse. Vi svarer alltid innen 24 timer.